Victor_thinkalike_05_web.jpg

Victor Rimpler har altid gjort sig i det kreative, og bevægede sig som meget ung, ud i det musikalske univers med sin et år yngre bror. Som bare ti årig stiftede Victor Rimpler sit første band, og med et par trommestikker i hænderne, havde Victor fundet det han skulle bruge resten af sit liv på. Troede han. Årene gik, og de musikalske evner voksede, i takt med at alderen også gjorde, og i de sene teenage år smed Victor trommestikkerne, og befandt sig pludselig med microfonen i hånden. Men med en mor, far, farmor og farfar, som alle gør/gjorde sig i den kreative kunst og billedekunstens verden, kom det helt naturligt at Victor en dag også skulle prøve kræfter med malingen.


Victor sad som lille meget med penslen i hånden og lavede flot kreativ kunst, og malede tankerne ud på papiret, men lagde det fra sig i teenagerårene, da der var mange andre ting han skulle ud og prøve af, for at finde sin vej her i livet. I midt 20’erne kom interessen snigende tilbage, og han begyndte igen at male på hobby plan, men det viste sig denne gang, at der var noget meget større i vente. Søvnløse nætter i en lille garage i nordsjælland, udviklede sig hurtigt til Victors "Comfort Zone", hvor han brugte det meste af sin tid. Med en blanding af Akryl og Spraymaling, kreerede Victor de smukkeste og farverigeste malerier, som kan få en til at falde helt til ro.

 

De smukke farvesammensætninger og mønstre, faldt hurtigt i bekendtes smag, og salgende tog derfor til. Der gik ikke mere end et halv år, før Victor var nød til at sige sit job som pædagogmedhjælper op. Tiden var der simpelthen ikke. Bestillingerne rullede ind, og som mange andre kreative mennesker, valgte Victor at lade penslen og malingen føre hans vej i livet. Kunder fra hele landet henvender sig til Victor, for at få fat i hans energifyldte malerier, som altid pryder en stor hvid væg.